VadeVi
Dotze cellers de Pimecava, al Saló Cava Premium de Màlaga

Dotze cellers de Pimecava participaran el proper 18 d’abril a l’acte que el Consell Regulador del Cava ha organitzat a Màlaga amb l’objectiu de donar a conèixer els seus caves de categoria Premium. Aquesta categoria engloba els caves Reserva i Gran Reserva i és un dels eixos de treball principals de les empreses elaboradores i del Consell Regulador del Cava per a reforçar el posicionament del cava com un dels escumosos de més prestigi del món.

En aquesta edició del certament hi participaran els cellers Parató, Cava Oriol Rossell, El Mas Ferrer, Cava Jané Ventura, Parés Baltà, Torreblanca, Maria Rigol Ordi, Rosell i Formosa, Cava Blancher, Ramon Canals i Canals, Celler Carles Andreu i Castellroig.

Durant el matí tindran lloc diverses jornades professionals que debatran sobre el món del cava. A la tarda tindrà lloc el showroom on hi seran presents cellers de Pimecava i de l’Institut del Cava per a presentar a les botigues especialitzades, sommeliers, distribuïdors i restaurants els seus productes.

Durant el 2015, el Saló Cava Premium va visitar altres ciutats de l’estat com Barcelona, Madrid, San Sebastián i Palma de Mallorca.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa