El nou Perlat de Cellers Unió, a punt de veure la llum

El Perlat Garnatxa obté l'or al concurs de les Garnatxes del Món

Aquest mes de març arriba al mercat la nova anyada del clàssic Perlat, un vi que s’elabora amb un cupatge de les varietats garnatxa, samsó i sirà.

L’equip tècnic de Cellers Unió destaca la bona qualitat de l’anyada 2014, en la qual s’ha obtingut una maduració idònia del raïm i, en general, una bona collita. A la qualitat del fruit se li suma la criança al celler d’Els Guiamets d’entre 12 i 14 mesos, fent que el producte ofereixi la màxima expressió del terroir i l’essència del Montsant, sent un dels vins amb més tradició d’aquesta DO.

Cellers Unió també està d’enhorabona amb el Perlat Garnatxa, que ha obtingut la màxima distinció al concurs Grenaches du Monde 2016. La complexitat i la fruita de Perlat han convençut als jutges d’aquest concurs, on tan sols dos vins DO Montsant s’han alçat amb una medalla d’or.


Nou comentari