VadeVi
Outlook Wine busca el seu millor alumne de tots els temps amb un tast a cegues
Outllok Wine

!--akiadsense-->

Outlook Wine “The Barcelona Wine School”, escola fundada i dirigida per David Molina, celebra el seu desè aniversari amb una trobada única que tindrà lloc el proper 30 de maig a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza. La cita congregarà a professionals, experts i amants del vi per a viure una jornada en la qual es profunditzarà sobre la importància de la professionalitat i educació del sector del vi.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 17 hores amb l’apertura oficial que donarà pas a una taula rodona amb grans noms del sector com Sarah Jane Evans MW, Norrel Robertson MW, Fernando Mora MW, Jorge Navascues, Mireia Torres Maczassek, Antonio Palacios, Ferran Centelles DipWSET, Dr. Josep de Haro, Montse Alonso, Fernando Martínez de Toda, Joseph Hallam, represent de WSET-London, i David Molina, DipWSET i fundador de Outlook Wine.

A més del programa oficial de l’acte, es realitzarà una competició Win-Tasting, una prova en la qual els aspirants registrats podran competir per intentar ser finalistes; i els 3 millors afrontaran una exigent prova final i només un podrà ser reconegut amb el trofeu i reconeixement ”OW Best of the Best Students of The Year”, el millor estudiant dels últims 10 anys. Les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç.

Outlook Wine, deu anys formant als professionals del vi

Des dels seus inicis al 2009, Outlook Wine ha ofert formació al sector professional del vi, empreses privades, professionals independents vinculats, així com al consumidor final; els wine lovers."> Entre l’equip docent destaquen personalitats com Antonio Palacios, Fernando Martínez de Toda, Ferran Centelles, Xavier García i també David Molina, entre d’altres.

Outlook Wine realitza cursos de formació internacionalment reconeguda com Wine & Spirits Education Trust, també coneguts com WSET, cursos sobre vi i alcohols reconeguts pel Regne Unit que tenen un gran prestigi i reputació mundial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa