VadeVi
El Cava es vesteix de gala i estrena la ‘Nit dels Rosats’
  • CA

La Confraria del Cava i el col·lectiu CavaWomen s’han unit per organitzar la primera edició de La Nit dels Rosats, alta gastronomia i tastos selectes, un esdeveniment amb el qual volen “donar a conèixer la diversitat i qualitat dels caves rosats” i demostrar la seva versatilitat com a productes que “mariden bé amb la més alta gastronomia”.

L’esdeveniment tindrà lloc divendres 20 de maig als Jardins del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107 de Barcelona) entre les 19:00h i les 22:00h del vespre. Les entrades es poden adquirir fins el 17 de maig a la mitjanit a través d’aquest enllaç per un preu de 48 euros.

El dia de l’esdeveniment, el públic rebrà un díptic amb totes les referències de cava i gastronòmiques on s’hi podrà segellar amb cada consumició. L’entrada donarà dret a degustar fins a 20 caves diferents dels cellers participants, 3 entrants selectes i 4 platets dels diferents restaurants amb Estrella Michelin participants, un dels quals serà un postre. El públic disposarà de tauletes de lliure accés i la vetllada serà amenitzada per un DJ.

Cellers participants

En l’estrena de la Nit dels Rosats hi participaran els següents cellers: Agustí Torelló Mata, Canals & Munné, Castell d’Age, Codorníu, Fonpinet, Freixenet, Galan Duran, Giró Ribot, Juvé & Camps, Maria Rigol Ordi, Mastinell, Montesquius, Naveran, Parató, Rimarts, Segura Viudas, Torné Bel, Torrens Moliner, Vilarnau i Vins el Cep. Pel que fa a l’oferta gastronòmica, hi haurà presència de Lasarte, Dos Palillos, Villa Retiro i Hofmann i també tastos selectes de Fumats Carpier, JamonGood-Telsan Gourmet i Ostras Thierry.

La Nit dels Rosats està patrocinat per la DO Cava, FCO Oller, Gráficas Varias, Món del Cava i Deixalles i Transports A Plazas i compta amb el suport de l’INCAVI i la col·laboració de Palau Robert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa