VadeVi
El passaport de La Carretera del Vi ara és vàlid un any més
El passaport de La Carretera del Vi que ara serà vàlid un any més
El passaport de La Carretera del Vi que ara serà vàlid un any més

!--akiadsense-->

L’associació La Carretera del Vi, que gestiona la wineroad que connecta el Penedès amb el Garraf a través dels 13 cellers i 7 municipis que conformen la ruta, ha ampliat la validesa dels passaports que s’utilitzen per gaudir d’avantatges en cellers i museus. En condicions normals, els passaports, que es poden aconseguir en els mateixos cellers de la ruta, tenen una validesa de 2 anys des de la primera visita segellada. Degut a les restriccions imposades per prevenir la Covid-19, aquest termini s’ha ampliat un any més, fins als 3 anys des de la primera visita. D’aquesta manera els visitants podran gaudir de més temps per fer la ruta i finalitzar-la còmodament i gaudint de tots els avantatges.

Una ruta amb tractament premium i obsequis

El passaport de La Carretera del Vi permet gaudir als enoturistes de descomptes i avantatges durant les visites als cellers de la ruta, Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, MasTinell, Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges, així com als museus i conjunts monumentals dels municipis (Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges). El passaport de La Carretera del Vi es pot aconseguir en qualsevol dels cellers que formen part de la ruta o en activitats organitzades per l’Associació. El passaport de La Carretera del Vi, que és vàlid per a dues persones, dona dret a un tractament premium en la visita de cada un dels cellers membres de La Carretera del Vi, així com descomptes en els museus.

Durant la ruta, l’enoturista també gaudeix d’obsequis a mesura que va segellant visites. Quan arriba a fer la sisena visita, l’usuari rep una caixa personalitzada amb 6 ampolles de vi –una per cada celler que ha visitat-. En arribar a la 12a visita, l’enoturista rep una segona caixa amb 6 ampolles dels següents cellers visitats, i a en la 13a visita, s’entrega una ampolla del darrer celler visitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa