Ja està disponible l’aplicació per a mòbils de La Carretera del Vi en un format premium de pagament, que servirà de passaport als visitants que vulguin gaudir de la ruta amb avantatges especials.

Des del passat més de juny, quan es va inaugurar la “Wine Road”, La Carretera del Vi ja disposava d’una aplicació gratuïta per a mòbils, tant Android com Apple, que permet informar-se, moure’s i gaudir de la carretera, dels seus cellers i dels seus atractius.

Ara s’ha llençat una nova versió de l’App, que per només 3€ permetrà als visitants gaudir d’avantatges exclusius en els cellers, començant per un “up-grade” a vins premium en els tastos que acompanyin totes les visites als cellers de La Carretera del Vi.

Així, la nova App Premium incorpora un sistema de passaport digital, que és vàlid per a dues persones i tindrà les mateixes funcions que la versió gratuïta, però permetrà segellar-lo virtualment en cada celler (via codi QR), i això activarà el dret a tenir unes atencions i avantatges especials, que aniran variant en el temps i que en aquesta primera fase permetrà gaudir de vins i caves de gama superior en les visites estàndards.

El Passaport ja està disponible per dispositius Android, i a principis de setembre també estarà disponible per iOS (Apple).

Juntament amb la nova App, la Carretera del Vi també presenta el seu primer cap de setmana temàtic. Així el 22 i 23 d’agost serà el cap de setmana dels clàssics de La Carretera del Vi, on cada celler oferirà un tast específic dels seus vins i caves més emblemàtics.

Amb aquesta estrena, es vol posar en valor la història i la tradició que hi ha darrera de la primera “wine road” de l’estat i de la mediterrània, tot mostrant productes que s’han convertit en un clàssic dels cellers i també del territori.

Els caps de setmana temàtics busquen la promoció conjunta de La Carretera del Vi per part dels cellers que l’integren, i en els que els visitants puguin dur a terme activitats relacionades amb la mateixa temàtica en els diferents cellers, però oferint cadascun les seves particularitats i enfocs.

La Carretera del Vi és la primera proposta enoturística de l’estat en oferir un recorregut lineal des de les vinyes fins al mar, complementada amb l’alt valor històric i cultural del Penedès i el Garraf en un recorregut d’uns 33 km, que va des de Sant Martí Sarroca fins a Sitges, passant per les poblacions de Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles i Sant Pere de Ribes, i que presenta diferents ramificacions segons els cellers i altres espais que es vulguin visitar.

Els cellers que integren La Carretera del Vi, i que formen l’associació, són Bodegas Torre del Veguer, Bodegues Pinord, Cava&Hotel MasTinell, Cellers Torres, Clos Lentiscus, Colet Clàssic Penedès, Finca Viladellops, Mas Bertran, Parés Baltà, Puig Batet, Rovellats i Torreblanca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa