VadeVi
El Passeig del Gourmet maridarà amb Torres i Juvé & Camps
Passeig del Gourmet
Els xefs del Passeig del Gourmet que es farà del 14 al 24 de març | xx

!--akiadsense-->

El Passeig del Gourmet torna al Passeig de Gràcia del 14 al 24 de març. Fins a divuit restaurants de la zona oferiran diferents propostes, un festival que gira entorn a quatre activitats: la Ruta de Platets, els Menús Degustació, Cuina a 4 Mans i les Experiències Gourmet.

La Ruta de Platets permet gaudir de 13 variats platets per 7€ amb una cervesa Estrella Damm, copa de vi de Familia Torres, copa de cava de Juvé & Camps o una Coca-Cola, inclosos. Els Menús Degustació, amb diferents propostes gastronòmiques, que rondaran els 40 i 50 € amb Estrella Damm, copa de vi de Familia Torres, copa de cava de Juvé & Camps o una Coca-Cola, inclosos. La Cuina a 4 Mans amb irrepetibles vetllades gastronòmiques gràcies a les parelles de xefs estelats que uniran el seu talent i experiència per una sola nit entre les que trobem a Carme Ruscalleda i Raül Balam (el 14 de març al Restaurant Moments del Mandarin Oriental, Barcelona); Nandu Jubany i Carles Gaig (el 19 de març al Restaurant SOLC del Majestic Hotel & Spa Barcelona), Martín Berasategui i Xabi Goikoetxea (el 20 de març al Restaurant Oria de l’Hotel Monument), Pablo Tomás i Joel Castanyé (el 20 de març al Restaurant Sintonia de l’Hotel Gallery), i Aurelio Morales i Nathan Minguell (el 21 de març al Claris Hotel & Spa). I, per últim, les Experiències Gourmet, diferents activitats ideades per a que el públic pugui conèixer de primera mà la gastronomia del Passeig de Gràcia.

En paraules de Martín Berasategui, xef portaveu d’aquesta segona edició: “Vaig arribar al Passeig de Gràcia al 2005 i des d’aquell moment, ha estat casa meva. Amb Passeig de Gourmets es demostra que els xefs, junts, som més forts. La gastronomia està en un moment estratosfèric i si caminem junts, amb festivals que ens com aquest, que ens recolzen, serem imparables”.

Totes les activitats, platets, horàries i preus es poden consultar a través de la pàgina web del festival www.passeigdegourmets.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa