VadeVi
La patronal del vi i els enòlegs s’alien per promocionar el vi català
  • CA
Valentí Roqueta i Juan Miquel Nadal
Valentí Roqueta i Juan Miquel Nadal en el moment de formalitzar el conveni entre l’AVC i l’ACE

!--akiadsense-->

L’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Catalana d’Enòlegs han firmat un conveni de col·laboració, amb l’objectiu de donar suport a totes aquelles accions que promocionin i defensin el sector vitivinícola i del vi català.

El president de l’AVC, Valentí Roqueta i el president-degà de l’ACE, Joan Miquel Canals van oficialitzar aquesta col·laboració amb la firma d’un conveni, on les dues entitats es comprometen a recolzar aquelles iniciatives que contribueixin a la millora del sector vitivinícola i la seva sostenibilitat, així com en la promoció dels vins elaborats en qualsevol de les denominacions d’origen del territori català.

Per a l’AVC és molt positiu sumar sinergies amb totes les entitats que treballen pel sector del vi, pel seu desenvolupament i innovació. Amb aquesta aliança, les dues entitats es comprometen a donar-se suport i treballar units, sobretot, en aquelles accions que impliquen millores en la preservació del medi ambient i la sostenibilitat de la vinya i el paisatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa