VadeVi
El Penedès es suma a l’Any del Turisme Esportiu a Catalunya
Enoturisme Penedès. Cursa entre vinyes

!--akiadsense-->

En motiu de l’Any del Turisme Esportiu a Catalunya, el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha publicat un calendari online que recull els esdeveniments esportius al Penedès durant el 2020. D’aquesta manera, esportistes i aficionats d’arreu poden trobar en un sol espai tant proves competitives com lúdiques, de diferents modalitats, en els municipis de tota la destinació Penedès.

El nou calendari, que es pot consultar a la portada del web d’Enoturisme Penedès , té un valor informatiu pel públic de proximitat, però sobretot té com a objectiu potenciar l’esport i l’estil de vida saludable com a tret diferenciador, donar suport a municipis, recursos i empreses a crear productes de turisme esportiu o actives que contribueixin a desestacionalitzar l’oferta turística i fomentar una major distribució territorial de l’activitat turística. En definitiva, donar a conèixer el Penedès al visitant des d’una perspectiva menys coneguda fins ara.

Entre aquests esdeveniments, destaca la 2a edició de la Penedès 360 Challenge, que ja té noves dates i ubicació: serà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre a Guardiola de Font-rubí. La marxa no competitiva entre vinyes tindrà de nou dues modalitats, a peu i en bicicleta, i pretén consolidar l’esdeveniment com una data esportiva, festiva i turística de referència al Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa