Per delir-se amb els Vinari escumosos

L'Acadèmia Tastavins enceta amb els escumosos una sèrie de tastos amb els Premis Vinaris 2014 com a protagonistes

Els cinc escumosos guanyadors dels Premis Vinari 2014. Foto: Jordi Borràs

La primera cita serà aquest dijous 26 de març a l’Espai Penedès de Barcelona a les 20:30h i els protagonistes seran els escumosos que van obtenir un Vinari d’Or a l’última edició dels premis.

Sota el títol de “Les edats del cava” i dirigida pel sommelier David Escofet, s’analitzaran les diferències i els matisos entre els escumosos més joves i el que han tingut un temps de criança.

Els més ben puntuats en l’edició 2014 dels Premis Vinaris i que es tastaran a l’Espai Penedès de Barcelona són:

– Pere Olivella Galimany Brut 2012 (Millor Escumós Jove 2014)

– Marquès de Gelida MIM Natura Brut Reserva 2010 (Millor Escumós Reserva 2014)

– Muscàndia Reserva Brut Rosé Pinot Noir 2009 (Millor Escumós Rosat 2014)

– Giró Ribot Mare Gran Reserva Brut Nature 2008 (Millor Escumós Gran Reserva 2014)

– Freixenet Casa Sala 2005 Brut Nature (Millor Escumós d’Antigues Reserves 2014)

Els cinc escumosos es tastaran maridats amb formatges artesans.

Aquest activitat s’emmarca en l’acord entre l’Acadèmia Tastavins i VADEVI.cat per tal d’acostar a aficionats i profans en la matèria els vins catalans més ben puntuats pels professionals que formen el jurat dels Premis Vinari.

Uns premis que de nou estan en marxa per tal de buscar quins són els millors vins de casa nostra aquest 2015.

Fitxa de l’esdeveniment:

Dia: Dijous 26 de març

Hora: a les 20:30 hores

Preu: 24 euros (29 euros no socis)

Lloc: Espai Penedès BCN (Carrer Muntaner, 21)

Més informació i inscripcions, seguint aquest enllaç o trucant al telèfon 93 348 45 05.

Nou comentari