VadeVi
"Blanc Ingràvid", la segona entrega dels Vinòmics
  • CA

La nova entrega dels Vinòmics ja es pot veure a través de la web de la DO Catalunya. En aquesta segona historieta, que arriba sota el nom de “Blanc Ingràvid” el protagonista, Roger White, és un astronauta que es troba viatjant a la deriva a l’espai exterior, després que un meteorit impactés contra la seva nau. Una ampolla de vi pot ser la clau per a la seva salvació.

Els autors d’aquesta nova entrega són els Deamo Bros, un tàndem format per Raúl Deamo i Danide, que acostuma a realitzar historietes combinant la ciència-ficció i la fantasia amb l’humor costumista. Han publicat a les revistes El Jueves, Spirou, Amaníaco, Quimera! o Dibus!, i a diaris com l’ARA. Entre les seves obres destaquen Sèrie B, les tires còmiques de Walter & Beeps, la sèrie Mundo Absurdo i Alan & Zoort.

Vinomics són una sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi que es publiquen mensualment al web de la DO Catalunya. Cada tercer dijous de mes, els autors que formen part del projecte i que són els grans protagonistes d’aquesta aventura, presenten la seva proposta de còmic i vi. La propera historieta de Vinomics arribarà al web el dijous 21 de juliol, i estarà signada per Manel Fontdevila.

Vinomics és un dels projectes claus de la campanya La quinta de la DOCat, que la DO Catalunya ha encetat enguany per tal d’apropar-se al segment de consumidor més jove. A través del còmic, una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, la DO Catalunya vol apropar-se a les noves maneres que tenen els joves de viure la cultura, adaptant-se als seus gustos i la seva manera de fer per tal de fer difusió del vi mitjançant l’entreteniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa