VadeVi
Els vins s’incorporen al Festival Vadefoodies

Després de l’exitosa 1a edició, enguany el Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies amplia calendari i es celebrarà els dies 1 i 2 de juliol. Una jornada i mitja en què els igualadins i visitants d’arreu de Catalunya podran degustar al Museu de la Pell d’Igualada noves tendències gastronòmiques i escoltar les explicacions dels professionals més punters del sector.

Com a novetat principal, aquest any es presenta el VadeVins, el primer mercat de vins de taller, que consistirà en un tast dels vins més especials de les onze DO catalanes. Així, els celelrs oferiran als visitants de VadeFoodies, al llarg del dissabte, una degustació de les seves joies més exclusives així com l’oportunitat de comprar-les; els beneficis aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

El Vadefoodies és un festival pioner a l’Estat que s’adreça als amants del bon menjar (els ‘foodies’). Seguint el mateix esquema de l’any passat, les activitats es dividiran en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior, de caràcter més lúdic, s’instal·laran les parades dels restauradors i cellers.

El Vadevins estarà ubicat a la Sala de les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada. S’iniciarà a les 11:30 del matí amb una petita rebuda a càrrec d’Agustí Torelló Roca acompanyat pels representants de cada un dels cellers i de les botigues de vins d’Igualada i comarca.

Seguidament, a les 12:00h es durà a terme la taula rodona sobre el disseny del vi, moderada per l’artista igualadí Ramon Enrich, on hi participaran els dissenyadors Claret Serrahima de Clase Bcn i Gabriel Morales de Dorian, així com la periodista Núria Martí del blog Pretty Wines.

Un cop acabada la taula rodona s’iniciaran els tastos dels vins de taller o vins experimentals. Es faran tasts cada hora amb una pausa al migdia, per poder assistir-hi cal inscriure’s a través del web del festival.

El Vadevins és una oportunitat única per conèixer de primera mà els vins del territori, intercanviar opinions amb els productors i tastar productes únics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa