Punts de llibre per Sant Jordi de la Confraria del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní celebrarà la Diada de Sant Jordi repartint punts de llibre i cava, en una acció emmarcada sota el lema “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava”, que l’entitat cavista ha creat en col·laboració amb l’emissora de ràdio RAC1 .

A través d’aquesta acció, totes les persones que el 23 d’abril comprin el seu llibre a alguna de les llibreries de l’entorn del Palau Robert de Barcelona (l’espai on RAC1 emetrà en directe el programa especial de la Diada) seran obsequiades amb un punt de llibre de la Confraria, que també servirà com a val per una copa de cava.

Les copes se serviran a l’estand que l’emissora de ràdio tindrà ubicat al mateix Palau Robert. El punt de llibre també es lliurarà als que comprin una de les roses solidàries que Càritas vendrà, també, als jardins d’aquest emblemàtic espai barceloní.

La campanya començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda, o fins a esgotar les existències de cava.

Aquesta acció compta amb la col·laboració de les caves Alsina Sardà, Blancher, Codorniu, Freixenet, Gramona, Juvé i Camps, Mascaró, Mestres, Parató, Pere Ventura, Pinord, Segura Viudas, Torelló i Vilarnau. També hi participen la Generalitat de Catalunya i el Consell Regulador del Cava.

Revetlla festiva

A banda de la campanya que s’ha convocat amb motiu de la Diada, la Confraria del Cava també col·laborarà amb la Revetlla de Sant Jordi, un acte que RAC1 organitza aquest any per primera vegada. L’activitat, que també es farà als jardins del Palau Robert, començarà a les 9 del vespre i la presentarà l’equip del programa La segona hora i Jordi Margarit, editor de La primera pedra . També comptarà amb les actuacions d’Èric Vinaixa, Coriolà i Joan Dausà, i una degustació de cava gentilesa dels cellers que també col·laboren amb la Diada.

Aquest acte només està obert als oients de RAC1 que hagin enviat un SMS per participar en el sorteig de les entrades abans del 17 d’abril al número 25588, amb la paraula clau FESTA22. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el mateix dia 17, a partir de les 7 de la tarda. S’enviarà un SMS a les persones premiades, i també es penjarà la llista a la pàgina web de l’emissora. Les entrades es podran recollir a la recepció de RAC1. L’acció compta amb el patrocini de Banc Sabadell.

Sant Jordi a la capital del cava

A més del Palau Robert de Barcelona, l’altre focus d’atenció de la Confraria del Cava per la Diada de Sant Jordi estarà ubicat a la plaça de la vila de Sant Sadurní, on l’entitat hi tindrà un estand des d’on també es repartirà cava. El funcionament de la campanya serà el mateix que a Barcelona i, en aquest cas, s’obsequiarà els clients de les llibreries sadurninenques. El cava que es repartieixi será gentilesa de la Confraria del Cava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa