VadeVi
Per Sant Jordi, vi de la DO Conca de Barberà
  • CA

Durant la Setmana Medieval de Montblanc arriba el Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà. Una vintena de cellers seran presents en diferents parades per poder tastar els seus productes i poder assessorar als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà.

El Mercat estarà ubicat a l’entorn de la Plaça de Santa Maria, tocant a la plaça Major i en ple centre històric de la Vila Ducal. Una oportunitat per poder exposar, tastar i vendre aquests productes de la comarca. Durant aquests dos caps de setmana es podrà gaudir del Mercat de vins i caves fins les 21h els dissabtes i el preu de cada tast anirà entre un i dos euros.

Els cellers que enguany hi participaran són: Carles Andreu, Cellers Domenys, Cellers Roset, Gatzaravins, Gerida Viticultors, Mas de la Sabatera, Mas Foraster, Molí dels Capellans, Rendé Masdéu, Simó de Palau, Rosa Mª Torres, Succés Vinícola, Vega Aixalà, Riudabella, Vidbertus, Vins de Pedra i Viticultors Mas del Nen.

Aquest any hi haurà una parada de venta de copes, amb porta-copa, a un preu de 2,5€, i després cada celler oferirà els seus tastos entre 1€ o 2€ depenent del vi i del celler. Com en les últimes edicions també s’instal·laran dues parades de menjar per poder maridar.

Participació dels visitants

Des del Consell Regulador es pretén saber l’opinió dels visitants i s’ha decidit engegar una campanya a twitter i a instagram perquè un cop fet el tast, tothom pugui etiquetar o fer fotografies del Mercat de Vins o el vi tastat. Només caldrà fer servir el hashtag #MercatDOConca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa