La vitivinicultura del segle XXI necessita d’una ampliació de coneixements per al desenvolupament futur del sector, i demana professionals amb un elevat nivell de formació en viticultura, enologia i direcció d’empreses vitivinícoles.

L’èxit en el projecte empresarial estarà directament relacionat amb la capacitat de les empreses, en el moment de competir en un mercat cada vegada més complexe, de prendre decisions amb coneixements estratègics i d’optimització en la gestió de les vinyes i de les seves produccions.

Per avançar en l’optimització i en la millora de la gestió cal que els esquips estiguin preparats, el “sempre ho hem fet així” no serà factor clau en l’èxit. Cada vegada més el nou coneixement en producció i gestió al servei de la decisió empresarial de les persones que prenen les regnes dels projectes es converteix en factor clau a potenciar.

Un projecte de negoci tant diferenciat requereix d’un alt nivel de competència en diverses àrees de coneixement: les matèries primeres, la innovació tecnològica, els procesos d’elaboració, la comercialització, les inversions a realitzar en maquinària, les eines de gestió…

Amb aquest curs ens proposem aportar el contingut necessari tant des de la branca de gestió com de la producció per incoporar coneixement que aporti valor a la presa de decisions.

L’objectiu del curs és professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial, internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des de una doble vessant: la gestió i la viticultura.

Inici 21 d’octubre de 2016. 30 ECTS.

Calendari: Del 21/10/2016 al 30/09/2017

Horari: Divendres de 16 a 20 h i dissabtes de 9 a 14 h.

Lloc de realització: Wine Business School. Carrer Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès

Adreçat a professionals del sector vitivinícola que vulguin potenciar les seves habilitats directives, incorporant eines i tècniques que facin més eficient la seva tasca, rol i responsabilitat com a comandaments o responsables.

Inscripcions i més informació: http://www.fundacio.urv.cat/cursos/enologia


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa