VadeVi
Peralada compra sis parcel·les del Logis Empordà per 3,9 milions d’euros

Cimalsa, empresa pública de la Generalitat, ha venut per 3,9 milions d’euros sis parcel·les a Logis Empordà amb una extensió de 32.800 metres quadrats al Grup Peralada. La implantació de la companyia al Logis suposa, segons Cimalsa, un “gran impuls” al creixement de l’activitat econòmica de la comarca i consolida la plataforma, que ja només té disponible una parcel·la d’uns 8.000 metres quadrats.

El president del Grup Peralada, Javier Suqué, assegura que l’adquisició suposa una “aposta pel creixement del territori” i per la seva divisió de vins i caves de l’Empordà. Per la seva banda, el president de Cimalsa, Enric Ticó, assenyala que el Logis impulsa la creació de llocs de treball “de qualitat”, tant directes com indirectes, que “contribuiran a la prosperitat econòmica de la comarca i del nord de Catalunya”.

Logis Empordà, situat al hub logístic del Far–Vilamalla, és una de les plataformes que centrarà les actuacions de Cimalsa aquest 2022, treballant en la seva ampliació juntament amb l’Incasòl. A dia d’avui, té una extensió de 73 hectàrees i preveu la creació de 1.900 llocs de treball directes.

Cimalsa és l’empresa pública encarregada de la promoció, el desenvolupament i la gestió d’infraestructures i centrals per al transport de mercaderies, la logística i la mobilitat. La seva missió és oferir als sectors del transport i la logística els millors emplaçaments per a la seva competitivitat, i gestionar-los en clau de servei a l’usuari i a les empreses. En concret, desenvolupa i gestiona Centrals Integrals de Mercaderies (CIM), plataformes logístiques amb possible connexió ferroviària (LOGIS), aparcaments de vehicles pesants (Truck Parks) i gestiona l’estació d’autobusos de Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa