VadeVi
Pere Campos, nou president dels i les enòlogues catalanes
  • CA

L’Associació i el Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya té un nou president-degà des d’aquest mes de febrer: Pere Campos assumeix aquesta responsabilitat en substitució de Joan Miquel Canals, que ha estat encapçalant ambdues entitats fins ara.

Essent l’única candidatura que es presentava a les eleccions dins del termini establert, la nova Junta del Col·legi ha quedat doncs integrada per Campos, Canals, que passa a ser vicepresident-degà, Xènia Bonet com a secretària, Núria Vilalta com a tresorera, i com a vocals, Maria Cerdà, Jordi París, Josep Anton Llaquet, Agnès Nadal i Jaume Notó.

En el cas de l’ACE, Campos presideix, Canals n’és el vicepresident primer, Josep Anton Llaquet, vicepresident segon, Maria Cerdà, vicepresidenta tercera, Xènia Bonet com a secretària, Núria Vilalta com a tresorera, Jaume Notó com a vicetresorer; i amb ells, hi continuen els vocals Agnès Nadal, Joaquim Bielsa, Oscar Llombart i Gerard Llauradó. Com a vocals suplents: Jaume Estruch, Josep Mitjans, Pol Sancho, Josep Giralt, Míriam Sanahuja i Anna Puig.

Aquestes novetats s’han confirmat aquest cap de setmana en el marc de les assemblees dels i les enòlogues, celebrada a les caves Giró Ribot. Més enllà dels canvis en la Junta, la trobada també va servir per parlar altres temes d’interès per als associats i col·legiats, així com per aprovar els resultats de l’exercici 2021, la memòria d’activitats, el pressupost del 2022, i el programa d’actuació per al 2022.

La trobada va finalitzar amb una visita al celler, seguidament d’un aperitiu i d’un tast dels caves de Giró Ribot per a tots i totes les assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa