!--akiadsense-->

Ningú gosa dir res sobre la decisió de Corpinnat de sortir de la DO Cava. Des del mateix Consell Regulador ho han fet amb un comunicat la tarda d’aquest dimecres i divendres faran una roda de premsa. Des de l’Institut del Cava que també perdrà algun dels seus associaciats, com a mínim Recaredo amb aquesta decisió tampoc no volen fer declaracions.

El seu president Damià Deàs, no gosava valorar-ho i afirmava que al final és una decisió empresarial que “ara mateix no estic en condicions de valorar” i emplaçava a Vadevi a parlar-ne a partir de divendres. Així i tot deia “tenim reptes molt xulos dels que parlar més enllà de certes decisions empresarials”.

El que sí que n’ha parlat i que ha assegurat que “li sap greu que Corpinnant abandoni la DO Cava” és el president de Pimecava, Pere Guilera. En declaracions a Vadevi, afirma que és un llàstima que al final no hi hagi hagut entesa “si des de Corpinnat han admès que les negociacions són més senzilles amb el nou president Javier Pagès que amb l’anterior, no entenc que no hagin esperat una mica més”. I vaticinava “quan vegin el que farem a la DO tornaran”.

Sobre l’escapçada que rebrà la priàmide de qualitat de la DO Cava tenint en compte que cinc cellers de Corpinnat tenien Caves de Paratge Qualificat que deixaran de ser-ho, Guilera ho té molt clar i recorda que “el patrimoni de la qualitat és de tothom i no només seva”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a gener 30, 2019 | 22:28
    JordiP gener 30, 2019 | 22:28
    Fantasmes. Si no haguèssiu trancat el sac amb la vostre avarícia, enlluernat pels litres a pela en lloc de per la qualitat, l'àmbit de la D.O.Cava no s'hauria desbordat i la paraula "cava" no seria una coartada per a vendre "pixats". Ara "cava" no està competint amb el champagne sinó amb el "prosecco". què diu que faran, aquest senyor, per fer panadir-se a aquests separatas? Regalar el cava? He, he.

Nou comentari

Comparteix