VadeVi
Pere Tapias: "El vi, per a mi, és l’etern company de viatge"
  • CA

La web de la DO Catalunya presenta aquest mes de juliol, a la seva secció “Parlem amb…” una entrevista amb el cantautor i poeta Pere Tàpias. Una xerrada al voltant del món del vi i de com ha evolucionat, així com de gastronomia, cultura de la mà d’aquest personatge tant polifacètic.

Tapias parla de vins i de les sensacions que li transmet quan en beu i quan se li demana què és un vi per ell, confessa que “és l’etern company de viatge”. “En un vi busco el plaer, la sorpresa i la complaença”, explica durant l’entrevista, i ho complementa dient que “qualsevol moment del dia és bo per tastar un vi”. I quan se li pregunta pel millor maridatge, es mostra ferm dient que “el vi és millor prendre’l sol”.

Pere Tàpies torna un estiu més a la graella de Catalunya Ràdio -on porta més de 22 anys- amb les seves “Tàpias Variades”, un programa al voltant de la gastronomia i el vi, i amb el qual la DO Catalunya hi col·labora per primera vegada. El programa s’emet els dissabtes a partir del 18 de juliol de 9h a 10h del matí.

La secció “Parlem amb…” recull converses amb convidats de perfil divers però amb un denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi. Aquestes breus entrevistes de caràcter persegueixen esdevenir en una invitació per a la reflexió i el debat. Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troben el periodista Marcel Gorgori, el periodista gastronòmic Josep Sucarrats, la periodista Empar Moliner, el xef ‘Michelín’ Victor Quintillà o el grup de música Els Amics de les Arts.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa