VadeVi
Perelada es queda el cava Privat del celler Alta Alella
  • CA

Perelada ha comprat Privat, els caves del celler Alta Alella. Aquesta operació respon a la voluntat de Perelada, el grup d’empreses de la família Suqé Mateu, de seguir enfortint la seva divisió vinícola i en concret la seva aposta pel Cava.

Reforça a més la voluntat de Perelada d’elaborar vins ecològics, com ja fa a La Melonera, el seu celler de Ronda.

“Ens fa molta il·lusió aquest nou projecte, ja que enfortirà la nostra aposta pels vins i caves d’alta qualitat i de molta personalitat”, apunta Javier Suqué, president del Grup.

Per la seva part, la família Pujol-Busquets guillén, propietària d’Alta Alella, volen reduir la producció del celler per centrar-se en l’elaboració de vins i caves de territori.

“La venda de Privat, suposa per Alta Alella una oportunitat per a seguir centrants en el raïm propi, el terroir i la família”, destaca Josep Maria Pujol-Busquets.

Perelada passarà a gestionar tots els acords comercials prèviament establerts amb la marcat Privat.

PERELADA

Perelada és un grups vinícoles familiar de l’Empordà, on a dia d’avui compta amb 5 finques que sumen més de 130 hectàrees de gran diversitat geoclimàtica.

El grup acaba d’incoporar un segon celler a la DO Empordà amb la compra d’Oliver Conti, ubicada a Capmany. També a l’Empordà tenen el seu celler de vins d’agulla, en la que elabora entre d’altres vins, el Blanc Pescador, líder en la seva categoria i el Cresta Rosa.

També tenen cellers a Vilafranca del Penedès, al Priorat, a la Rioja Alta i a Sierras de Málaga.

ALTA ALELLA

Després d’una dilatada carrera en el món del vi, Alta Alella és el projecte familiar de Josep Maria Pujol-Busquets, la seva dona Cristina Guillén i les seves dues filles, Mireia i Georgina en el Parc natural de la Serralada de Marina.

L’any 1991, van plantar les primeres vinyes de pansa blanca a Mataró i ara tenen més de 25 Ha ecològiques ubicades entre les localitats de Tiana i Alella.

L’any 2015, el celler va reforçar la seva aposta per l’ecologia amb el Celler de les Aus, basat en el coneixement i l’experiència acumulada al llarg quatre dècades dedicades al món del vi i amb l’objectiu d’elaborar vins naturals de qualitats sense utilitzar sulfurós.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maria a desembre 09, 2017 | 20:32
    Maria desembre 09, 2017 | 20:32
    He comprat el nou Privat..i trobo a faltar la data de degollament que penso que l'haurien de portar tots els caves...per saber si el cava que comprem manté la seva qualitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa