VadeVi
Perelada Comercial presenta les novetats a la restauració gironina
  • CA

Aquest dilluns s’ha fet la presentació al Castell de Perelada de les novetats per aquest 2016 de la distribuïdora Perelada Comercial, una jornada que celebren cada dos anys amb l’objectiu de donar a conèixer els nous productes davant professionals del sector de la restauració.

Entre aquestes novetats hi destaquen el Perelada Només Garnatxa 2015, l’aposta del celler per una de les varietats autòctones més implantades a l’Empordà. Amb raïm collit a vinyes d’entre cinquanta i seixanta anys d’edat, el vi ha estat reconegut amb una medalla d’or a la darrera edició del concurs Grenaches du Monde 2016.

Altres vins que protagonitzaren la jornada foren Finca Espolla 2011 i Finca La Garriga 2011, també mereixedors del màxim reconeixement durant la darrera edició del Concurs Bacchus; i el nou Ex Ex 11, el primer vi natural comercialitzat per Perelada que han elaborat amb el repte de recuperar la viticultura tradicional dels seus avantpassats. En l’apartat de caves, van destacar l’Stars Touch of Rosé, elaborat amb garnatxa (90%) i pinot noir (10%) i envellit durant dotze mesos.

Pel que fa a vins d’altres cellers, el Casa Gran del Siurana (DOQ Priorat) ha donat a conèixer el nou Gran Cruor Selecció Caranyena, un monovarietal envellit durant 16 mesos en bótes noves de roure francès. La Melonera, el celler de Perelada a la Serrania de Ronda, ha mostrat el nou Payoya Negra 2013, que en aquesta anyada estrena la seva nova condició de vi ecològic.

Pel que fa a la resta de marques pròpies del Grup Peralada, també hi ha estat present el nou GR-94, un Albariño 100% elaborat a la DO Rias Baixas després de cinc mesos de criança sobre les mares.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa