Maset solidari amb pallassos hospital

!--akiadsense-->

Cellers Maset posa en marxa per cinquè any consecutiu la campanya #perun2018denassos. La principal novetat d’aquest any és l’ampliació a set ONG beneficiàries.

A més de Pallapupas, ONG amb la qual el celler col·labora des dels inicis de la campanya, s’han sumat Algaraklown, Clowntigo, Payasosalud, Saniclown, Socialclown i Xaropclown, organitzacions repartides per tota la península.

El celler donarà 5 € per cada foto que els usuaris comparteixin amb el hashtag #perun2018denassos al Facebook, Twitter o Instagram utilitzant un tap de vi o cava simulant el nas de pallasso. L’objectiu és fer arribar un somriure als malalts dels hospitals durant aquestes festes de Nadal.

Cellers Maset han volgut ajudar un any més amb aquesta especial campanya a les xarxes socials. La quantitat íntegra recaptada anirà directament destinada a accions concretes dins dels centres hospitalaris, residències i centres de salut on treballen aquests actors i actrius professionals. A més a més, d’entre tots els participants, Maset escollirà la fotografia més divertida i es premiarà amb un lot dels seus productes vinícoles.

Aquesta iniciativa de Cellers Maset, grup vinícola ubicat a La Granada (Alt Penedès), és un dels projectes de responsabilitat social corporativa del celler, com ho és també la col·laboració anual amb La Marató de TV3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa