VadeVi
Obre un nou Petit Celler a Sant Pere de Ribes
  • CA

La botiga de vins Petit Celler, amb seu al carrer Beethoven de Barcelona, ja té una nova ubicació a la localitat de Sant Pere de Ribes, concretament al centre comercial Valentí Village.

El nou establiment, inaugurat aquest mes de maig, neix amb la vocació de ser un espai centrat en l’experiència, on els clients puguin tastar un ampli ventall de vins, maridar-los amb alguna de les propostes de la carta a l’espai degustació i, en definitiva, gaudir d’una experiència transversal, inclusiva, amb una atenció personalitzada, al voltant del món del vi.

Façana de la nova botiga del Petit Celler Sant Pere de Ribes | cedida

El nou Petit Celler és un gran espai de 400 metros quadrats, diàfan i lluminós, amb diverses àrees destinades a crear una experiència vinícola completa per a tothom. Ofereix unes 600 referències de vins catalans, espanyols i internacionals, distribuïts per tipologia de vins i zones de procedència, a banda d’una selecció de destil·lats premium i cerveses artesanes de la zona.

Compta amb una gran barra central i taules tant a l’interior com a la seva agradable terrassa, on gaudir d’una selecció de tapes i platets elaborats amb productes de proximitat. Disposa també d’una sala polivalent per dur a terme tastos de vins conduits pels mateixos enòlegs i elaboradors, presentacions i tota mena de propostes artístiques i culturals centrades en el món del vi. Des de Petit Celler es recomanaran i s’organitzaran, a més a més, experiències i visites a cellers del Penedès i del Garraf.

Petit Celler Sant Pere de Ribes
Interior del Petit Celler de Sant Pere de Ribes | cedida

La zona de tastos s’anomena Petit Celler a la Copa i funciona amb una subscripció anual. És una de les àrees més efervescents de la botiga, ja que els socis disposen de més de 30 referències per tastar, que van canviant, i informació detallada sobre cada vi. D’aquesta manera, en cada nova visita a la botiga, els usuaris podran, de forma il·limitada, descobrir novetats i vins d’estils i varietats diferents i tastar-los abans de realitzat la compra amb condicions avantatjoses.

El nou Petit Celler de Sant Pere de Ribes neix amb la vocació de ser una botiga centrada en l’experiència al voltant del vi, que tothom pugui gaudir independentment dels seus coneixements i de quina sigui la seva aproximació al món del vi. Volem que tant un iniciat com un neòfit, independentment de la seva edat, els seus interessos o el seu pressupost, pugui gaudir d’una atenció exclusiva i trobar el que vol”, explica la responsable de Petit Celler Retail, Alicia Cuscó.

Sobre Petit Celler

Petit Celler va néixer com a distribuïdora de vins i destil·lats premium a Catalunya l’any 1995 i s’ha convertit, després de gairebé tres dècades, en una distribuïdora de referència per a la restauració amb més de 3.000 marques d’aquí i d’arreu del món. L’any 2010 va obrir la seva primera botiga al carrer Beethoven número 8 de Barcelona, i ara, amb aquesta nova obertura al Garraf, pretén enfortir la seva relació amb els consumidors i oferir una atenció sempre personalitzada per a tot tipus de públic. També compta amb la botiga online www.petitceller.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa