VadeVi
Piaggio Ape 500, la nova ‘moto-bar’ de Torelló Viticultors
  • CA
La 'moto-bar' servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler penedesenc
La moto-bar servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler penedesenc | Torelló

!--akiadsense-->

Torelló Viticultors està d’estrena amb la Piaggio Ape 500 (model del 1964) que acaba d’arribar a la masia de Can Martí, reconvertida en moto-bar vintage. La icònica moto-carro Piaggio Ape ha estat restaurada de manera artesana per a convertir-se en un punt de benvinguda i tast pels visitants del celler penedesenc.

Aquesta és una de les novetats que el celler del Gelida està preparant de cara a la primavera, amb previsió d’una millora sanitària. La moto-bar consta d’un vehicle de tres rodes amb cabina i part posterior adaptada, convertida en elegant wine-bar, amb barra i amb glaçonera incorporada, per poder tastar, a l’aire lliure, els vins Penedès i escumosos Corpinnat de Torelló.

Aquesta “moto-bar” també es podrà moure per les vinyes de la històrica finca, desplaçar-se a actes pop-up arreu del territori, a fires de vins i a esdeveniments privats. Els germans Paco i Toni De la Rosa Torelló es mostren il·lusionats i esperen “poder engegar aquesta nova iniciativa ben aviat, quan la situació sanitària així ho permeti”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa