VadeVi
Pilar Rahola presenta el seu llibre «Mariona» a Sant Sadurní

La periodista Pilar Rahola presentarà dissabte 11 d’abril, a dos quarts de 8 de la tarda al celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia, el seu darrer llibre “Mariona”.

La presentació del llibre anirà a càrrec del director de RAC1, Eduard Pujol, que conversarà amb l’autora. En acabar s’oferirà una copa de cava.

L’acte, que organitza la Confraria del Cava Sant Sadurní, compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Sant Sadurní, el CIC Fassina, RBA, la Llibreria Jepi, La Cava d’en Sergi i la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya.

Sinopsi de “Mariona”: la jove Mariona és una dona de caràcter que viu la turbulència d’uns anys decisius. El 1824, a la vila de Gràcia, està a punt de casar-se. La vida, humil i senzilla, li somriu. Però els anys que es preparen són els d’un segle convuls. Al voltant, d’ella, del seu home i els fills i néts, en la seva lluita per la supervivència, el remolí de la història hi vessarà revoltes i repressions, la industrialització del país i la primera vaga general, les llavors del republicanisme, la maçoneria i la Renaixença. I sempre amb l’amenaça latent de les lleves, les temudes lleves que s’enduen els fills a morir lluny. El país canvia, i la Mariona -la seva consciència de dona i ciutadana- també.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa