VadeVi
Pintura en directe amb maridatge de vins a Jean Leon
  • CA

Una vista de l’espectacular celler Jean Leon

El celler Jean Leon, ubicat a Torrelavit, al Penedès, acollirà el proper divendres, 11 de juliol, a les 20:30 hores, la primera edició de ViArt, un certamen de pintura en directe amb maridatge de vins, en el que participaran destacats artistes de renom com August Rosell, Waltraud Maczassek, Josep Manel Aznar, José Millás, Colomer Pagès, Mª Teresa Baltasar, Neus Villar, Joana Travé, David Risueño, Neus Rosell, Cesc Farré, Judith Gangolens i Anna Estruch, entre d’altres.

Seran una quinzena els artistes que plasmaran l’espectacular paisatge que envolta el celler penedesenc en les seves teles, davant dels assistents a l’acte, que tindran l’oportunitat d’adquirir, un cop finalitzades, les obres directament del seu autor. A banda de l’exposició de pintura a l’aire lliure, Jean Leon també proposa als assistents una visita nocturna del celler, un tast dels vins de finca i un sopar còctel, amenitzat amb música de jazz en directe per presentar el nou disc “Jazz Leon. Un vi, una melodia”. L’acte es tancarà amb la subhasta de tres obres.

La primera edició del ViArt se celebrarà al Centre de Visites Jean Leon (Chateau Leon, s/n 08775 Torrelavit – Barcelona), a partir de les 20.30h del proper divendres, 11 de juliol. L’entrada tindrà un cost de 35€ que inclou copa de benvinguda, visita al celler, tast de vins de finca i sopar còctel amb música en directe. És imprescindible reserva prèvia al 93 899 55 12 o al correu electrònic [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa