VadeVi
La Plana d’en Jan, nou celler Clàssic Penedès
  • CA
Els Clàssic Penedès donen la benvinguda a un nou celler, La Plana den Jan
Els Clàssic Penedès donen la benvinguda a un nou celler, La Plana den Jan

!--akiadsense-->

Els Clàssic Penedès, els escumosos de la DO Penedès compten amb un nou celler, La Plana den Jan. Amb només un any de vida, aquest celler de Pacs del Penedès ha rebut la benvinguda de la resta d’elaboradors d’aquests escumosos.

Enmig de la crisi identitària de les bombolles catalanes, recordem que en un sol territori s’hi elaboren caves, corpinnats i escumosos fora de DO, la llista de Clàssics Penedès es fa més gran.

La finca de La Plana den Jan, compta amb 30 hectàrees de vinya que envolten la masia. L’actual propietari, Joan Marrugat, ha treballat ens els darrers temps per renovar el celler però ha conservat la part original que va tirar endavant el besavi de la família. Actualment, elaboren un Clàssic Penedès i tres vins tranquils dins de la DO Penedès.

Amb aquesta nova incorporació, ja són 19 cellers els que elaboren Clàssic Penedès: Albet i Noya, Castell de Pujades, Maria Font Puig, Viladellops, Colet, Puig-Romeu, Mas Bertran, Can Gallego, AT Roca, Montpicolis, Josep Vila Rodon, Torre del Veguer, La Plana d’en Jan, Cal Costas, Hinrichsen & Sons, Mas Comtal, Loxarel i Bonans.

La família dels Clàssic Penedès s’eixampla doncs, mentre continuen les negociacions amb Corpinnat per mirar de trobar una entesa per tal que puguin coexistir sota un mateix paraigües de marca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa