VadeVi
La plataforma enològica de dos mallorquins, un català i una valenciana, finalista de la IWC
  • CA
Miquel Gelabert, Neus Llopis, David Budó i Xavi Tristancho responsables de Vitivin
Miquel Gelabert, Neus Llopis, David Budó i Xavi Tristancho responsables de Vitivin | Vitivin

!--akiadsense-->

Vitivin és un dels tres finalistes del concurs International Wine Challenge Merchant Awards Spain, en la categoria de “Millor Plataforma de difusió internacional”.

El prestigiós concurs internacional de vins premia en paral·lel, la feina de sommeliers, educadors, distribuidors, comercialitzadors, agents, promotors i a tots els que participen del procés de fer arribar el vi al consumidor final.

Vitivin

!--akiadsense-->

Vitivin és una plataforma impulsada pels mallorquins Miquel Gelabert Miquel i Xavi Tristancho Bordoy, enolèg i informàtic respectivament, la biotecnòloga valenciana Neus Llopis Mas i l’enòleg català David Budó. Inaugurada al 2018, aquesta és una plataforma professional, pensada per enòlegs i cellerers, a través de la qual es difonen continguts eminentment tècnics. També va néixer amb la voluntat de compartir i intercanviar informació relativa a l’elaboració del vi entre professionals del sector.

El proper dia 10 de desembre es podrà seguir en streaming l’acte de lliurament d’aquests premis per saber si finalment Vivitin serà un dels guanyadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa