!--akiadsense-->

La portaveu del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, i el portaveu adjunt del Grup Popular Europeu pels afers d’agricultura, Juan Ignacio Zoido, han registrat una pregunta a la Comissió Europea sobre el nou anunci de possibles aranzels per part de Donald Trump, de fins al 100%, a productes com el cava, l’oli, el vi o el formatge.

Els dos eurodiputats han demanat a la UE que “reaccioni davant aquesta nova possible amenaça” i negocii amb els Estats Units per eliminar els aranzels actuals i els que puguin venir.

Dolors Montserrat afirma que ” la UE no pot girar l’esquena als ciutadans de l’estat espanyol i a la resta d’europeus davant aquest nou possible atac de Donald Trump a l’economia. La UE ha d’impedit que Trump apliqui nous aranzels a productes tan importants com el cava”.

Recordem que els que van entrar en vigor el passat 18 d’octubre no afectaven als vins escumosos. Per Montserrat “la UE ha de ser el principal suport i aliat dels espanyols, davant d’un govern que ni està ni se l’espera i un president, Pedro Sánchez, que només pensa en contentar els seus socis independentistes i comunistes”.

Nou comentari