VadeVi
Un premi de 100.000 euros per aquella empresa familiar que demostri “una gestió excel·lent”
  • CA
Els membres del jurat que triaran qui s'emporta els 100.000 euros

!–akiadsense–>

Primum Familiae Vini (PFV), l’associació de dotze famílies europees productores de vi entre les qual hi ha Família Torres anuncia el llançament de The PFV Prize ‘Family is Sustainability’, un premi anual de 100.000 € a una empresa familiar de qualsevol àrea empresarial que demostri excel·lència en sostenibilitat, innovació, artesania i la transmissió exitosa de responsabilitat i compromís d’una generació a la següent.

La guanyadora tindrà l’oportunitat de compartir coneixements amb les dotze famílies de les PFV, que han adquirit una àmplia experiència en la superació de nombrosos desafiaments al llarg de les seves dilatades històries empresarials. Miquel Torres Maczassek, director general i cinquena generació de Família Torres, recorda que “A primum Familiae Vini, creiem que les empreses familiars són la base de les economies regionals i nacionals. Els millors negocis familiars tenen un profund compromís amb el desenvolupament sostenible i el medi ambient. Aquestes empreses han de personificar els millors valors de responsabilitat social i la cara més amable de la lliure empresa en un moment en què la globalització i una uniformitat bastant depriment s’han tornat cada vegada més freqüents”.

I afegeix: «Amb l’anunci d’aquest premi en un moment de crisis internacional com a conseqüència de la Covid-19, emfatitzem la mentalitat a llarg termini de les empreses familiars i el nostre optimisme inherent sobre el futur, sempre que es defensin els valors correctes”.

Les sol·licituds pel The PFV Prize 2020 poden realitzar-se a partir de l’1 de juliol a www.thepfvprize.com i es tancaran el 30 d’octubre del 2020. La llista de finalistes, formada per cinc empreses familiars, es publicarà el gener del 2021 i el guanyador de la primera edició del premi anual s’anunciarà el mes de març del 2021. El jurat que decidirà els finalistes i el guanyador estarà integrat per un membre de cadascuna de les dotze famílies vinícoles

Primum Familiae Vini està formada per dotze cellers familiars centenaris que són: Marchesi Antinori (Toscana), Barón Philippe de Rothschild (Burdeus), Joseph Drouhin (Borgonya), Domaine Clarence Dillon (Burdeus), Egon Müller Scharzhof (Mosel), Famille Hugel (Alsàcia), Pol Roger (Champagne), Famille Perrin (Vall del Roine), Symington Family Estates (Portugal), Tenuta San Guido (Toscana), Família Torres (Penedès) i Vega Sicilia (Ribera del Duero).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa