Avui és el dia de la salut. O ho és per la majoria de persones que veuen com uns quants afortunats s’enduen un pessic del sorteig de la Loteria de Nadal d’aquest 22 de desembre. En el cas d’aquests últims, més enllà de compartir alegria i felicitat, també tenen en comú el fet que acostumen a celebrar la bona nova amb bombolles. De moment, n’hem detectat alguns, i us ajudem a identificar les marques que han triat per la celebració.

Propietaris de l’Administració número 1 d’Olot | Foto: Ariadna Reche, ACN

A Olot, Anna de Codorníu

Els propietaris de l’Administració número 1 d’Olot celebraven haver repartit el segon premi, el número 04074 amb l’Anna de Codorníu, un dels caves insígnia de l’empresa de vins escumosos del Penedès.

L’administració de loteria de plaça Universitat ha destapat una ampolla de Freixenet | Foto: Pol Solà i Miquel Vera, ACN

Barcelona tria Carta Nevada de Freixenet

El propietari de l’Administració de loteria 97 de la plaça Urquinaona de Barcelona ha obert una ampolla de cava per celebrar que han repartit un cinquè premi de la rifa. La seva tria, o l’ampolla que tenia més a mà ha estat l’icònic Carta Nevada de Freixenet.

Sant Vicenç de Castellet ha brindat amb un cava de Jaume Serra | Foto: Mar Martí, ACN

Sant Vicenç de Castellet brinda amb Jaume Serra

La rifa de Nadal ha deixat un pessic a Sant Vicenç de Castellet, al Bages. L’administració número 1 d’aquest municipi ha venut un dècim de la grossa, el 05490, valorat en 400.000 euros i ho han celebrat amb un cava de Jaume Serra, el Brut Nature Reserva.

Un grup de veïns de Ger, celebrant el premi | Foto: Alberto Lijarcio, ACN

A Ger, el Bach Extrísimo

Alegria i emoció han omplert el centre del municipi de Ger, a la Cerdanya, després de saber-se que a molts veïns els ha tocat el segon premi de la rifa de Nadal, el 04074. Per a celebrar-ho, han destapat i compartit el cava Bach Extrísimo Brut Nature.

Per brindar, gots de plàstic

Per cert, que potser per les presses o la falta de previsió fa que el vi o les bombolles no tinguin a mà cap copa i se serveixi sovint en gots de plàstic.

Adminstració de Barcelona | Foto: Pol Solà i Miquel Vera, ACN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa