Premis Verema

!--akiadsense-->

La plataforma valenciana de winelovers ha donat a conèixer el resultat dels Premis Verema 2018 i el vi català hi ha fet un bon paper. Aquest premis que s’atorguen per votació popular, aquest any amb 11.600 vots, mostren que en 6 de les 14 categories hi ha presència catalana i en el cas dels escumoso ho són els tres.

El Celler amb la millor trajectòria en els últims anys el segon lloc és per Família Torres. En la categoria del Millor vi rosat del 2018, la tercera posició és per Collection Rosé 2017 de Perelada. En la categoria dels Millors Escumosos de 2018 els tres són catalans: Recaredo Serral del Vell 2008, Gramona Imperial Brut 2013 i Vardon Kennett 2013 de Torres. Cap dels tres amb denominació d’origen. Recaredo i Gramona ara són Corpinnat i Torres és un escumós de qualitat sense DO.

Pel que fa als Millors distribuïdors o importadors la primera posició és per Vila Viniteca i en segon lloc Primeras Marcas. En la categoria de Millor personatge del món del vi de l’any passar també s’ha escollit un català. La segona posició és per Tomàs Cusiné. I finalment el restaurant amb el MIllor tractament de vins 2018, premi Luis Roederer, és pel Celler de Can Roca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa