VadeVi
Els Premis Vinari se sumen a la Nit Solidària de la Confraria del Cava
  • CA
Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava i Eva Vicens, directora dels Premis Vinari
Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava i Eva Vicens, directora dels Premis Vinari | M.R.F.

!--akiadsense-->

Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava i Eva Vicens, directora del Premis Vinari han formalitzat aquest dijous el liurament de les plaques dels vins escumosos que han participat al concurs de vins catalans.

Com cada any, els Premis Vinari contribueixen així a la Nit Solidària que organitza la Confraria del Cava que s’encarrega de recpatar fons per Càritas.

Plaques d'escumosos dels Premis Vinari

!--akiadsense-->

L’acte consisteix en un sopar que fa aquest divendres a la nit a la sala oval del MNAC tal com és tradicional que reunirà prop de 300 persones. El preu del sopar ja és una de les fonts d’ingressos de la Nit Solidària. Tot i que també hi ha la possibilitat de contribuir-hi a través de les aportacions a la fila Zero.

Eduard Sanfeliu es mostrava especialment orgullós del sector del cava ja que aquest any s’ha doblat el bombre de cellers que aporten cava pel sopar. En concret s’ha arribat fins a 33.

D’altra banda en el trascurs del sopar a més a més es sortejaran un quadre del pintor Kiko Poc i dos dibuixos de Pilarín Bayés. De nou el patrocinador principal d’aquesta Nit Solidària és La Caixa que un cop fet el recompte dels diners aconseguits doblarà la quantiat.

El beneficis d’aquest esdeveniment es destinaran a subvencionar beques menjador per cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar.

És ja la vuitena edició d’aquesta Nit Solidària i des de fa sis edicions compta amb el suport dels Premis Vinari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa