VadeVi
Els Premis Vinari es tastaran a la Setmana d’hotels amb DO
  • CA
Hotel Le Meridien de Barcelona
Hotel Le Meridien de Barcelona

!–akiadsense–>

La Setmana d’Hotels amb DO torna a Barcelona per setè any i de nou ho fa amb propostes diverses, tastos, sopars i dinars maridats i activitats per promoure el consum del vi català.

El Gremi d’Hotels de Barcelona juntament amb INCAVI han impulsat aquesta iniciativa, que es durà a terme del 17 al 23 de setembre, coincidint amb la celebració de la Mostra. Seran 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona que oferiran tastos de vins amb denominació d’origen catalana en els seus espais més íntims i singulars.

El director general del Gremi, Manel Casals, explicava durant la presentació que s’ha fet aquest dijous, que una mostra de que l’impuls del vi català els darrers anys “és la fota presència de referències de casa nostra als tots els hotels de Barcelona. Fa pocs anys era difícil trobar català i ara m’atreviria a dir que no n’hi ha cap que no en tingui als seus restaurant”.

Dos dels tastos que es faran seran amb vins guanyadors dels Premis Vinari. Dirigits per Ester Bachs, directora tècnica dels Vinari, seran a l’Hotel Le Meridien els dies 18 i 19 de setembre. A més als Hotels amb DO es descobriran els principis bàsics i alguns consells pràctics del món del vi, es donaran a conèixer les dotze DO catalanes i es tastaran grans vins catalans en un ambient únic i exclusiu.

Enguany, entre les 42 sessions de tast, es podran escollir entre aquelles especialitzades en les diferents DO catalanes i d’altres més singulars, com la Riedel Experience“>. Tots els participants seran obsequiats amb una invitació per a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

Trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa