Bullipedia

!--akiadsense-->

En un sala plena de gom a gom i amb l’assistència d’un gran nombre de protagonistes del món del vi arribats d’arreu d’Espanya, s’ha presentat aquest dilluns a l’Auditori RBA de Barcelona el volum “VINOS. Contextualización y viticultura”, el primer dels sis volums que La Bullipedia, un dels projectes més ambiciosos d’elBullifoundation, dedica al món del vi.

La presentació del llibre ha anat a càrrec de Ferran Adrià, president d’elBullifoundation, Quim Vila, propietari de Vila Viniteca, empresa col·laboradora en aquest projecte i de Ferran Centelles, sumiller i responsable de vins de la Bullipedia.

El llibre que sortirà a la venda a totes les llibreries de l’Estat a partir del d’aquest dimarts 4 de desembre, gràcies a l’acord de col·laboració entre elBullifoundation i l’editorial RBA, a un preu de 59 euros pretén respondre totes les preguntes que qualsevol professional o afeccionat al vi pugui tenir sobre la contextualització del vi en la nostra societat o sobre aspectes concrets de la viticultura, com ara des de quan bevem vi i per què?, és el vi un producte natural? o per què el vins són tan diferents entre si?.

La Bullipedia, és la primera enciclopèdia sobre gastronomia, creativitat i innovació concebuda per l’aprenentatge i l’educació que representa la primera síntesi enciclopèdica, curada i transversal sobre una disciplina.

Els equips treballen seguint la metodologia Sapiens, un mètode d’investigació propi de elBullifoundation que té com a lema “comprendre per crear”. Com ha explicat Ferran Adrià en la seva intervenció: “Per innovar, cal comprendre. Com es comprèn? Connectant coneixement. Per això és necessari comptar amb un equip multidisciplinar per a la redacció i desenvolupament dels continguts de la Bullipedia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa