VadeVi
Es presenta la plataforma “Defensem la identitat vitivinícola del Penedès”
  • CA
Vinyes al Penedès

!--akiadsense-->

Aquest dijous 18 de juliol a les 11:30 al VINSEUM a Vilafranca del Penedès, es presentarà oficialment la Plataforma “Defensem la Identitat Vitivinícola del Penedès”. La iniciativa està liderada per les patronals del cava i el vi, Pimecava, Institut del Cava i Associació Vinícola Catalana i el CepVi, i té com a objectiu el seguiment del Pla Territorial Parcial (PTP) del Penedès.

Asseguren que per les informacions i documents previs coneguts, el Pla Territorial Parcial del Penedès apunta a ser l’instrument receptor de les demandes que es fonamenten erròniament en el malentès de que l’espai de la vinya és un espai “buit”, malmetent el model d’èxit cultural, social i econòmic del territori.

Amb la creació de la Plataforma “Defensem la identitat vitivinícola del Penedès”, volen lluitar perquè el PTP del Penedès es comprometi a preservar tots aquells elements que garanteixin la continuïtat i la sostenibilitat del paisatge vitivinícola com a motor del desenvolupament de l’economia de la comarca.

La presentació es farà amb una jornada tècnica en la que a més de donar a conèixer els integrants de la plataforma i la seva voluntat, també s’analitzarà de la mà d’experts si el Pla Territorial Parcial del Penedès és una amenaça o una oportunitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa