VadeVi
Es presenta a Vilafranca la ‘Guia de digitalització de petits cellers’
  • CA

El Centre Àgora de Vilafranca del Penedès acull aquest dijous 10 de novembre la presentació d’una Guia de digitalització de micros i petits cellers. Es tracta del recull de resultats de diversos assessoraments realitzats al llarg de 2022 quant al procés de digitalització d’empreses del sector vitivinícola.

La cita, que tindrà lloc a les 10:30 h del matí, està convocada pel Clúster Vitivinícola de Catalunya, INNOVI, i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, que han estat els dos responsables d’aquest projecte desenvolupat al llarg de 2022 en territori penedesenc.

| Foto: INNOVI

Diverses experiències de cellers de l’Alt Penedès

En aquesta jornada es presentaran diverses experiències de cellers de l’Alt Penedès que han format part d’un projecte del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per poder millorar el seu grau de digitalització i que forma part del programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

A l’acte hi intervindran Cristina De la Cruz, Consellera Comarcal d’Empresa i Ocupació i Productes de la Terra del Consell Comarcal de l’Alt Penedès; el President del Consell Comarcal, Xavier Lluch, el Clúster Manager d’INNOVI, Eloi Montcada i el Tinent d’Alcalde de l’àrea de Desenvolupament econòmic i projecció exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort. A l’acte també hi participaran alguns dels consultors i cellers participants en el projecte.

Aquest acte és obert i cal inscripció prèvia a través del web www.innovi.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa