Moment dela presentació dels maridatges Foto: VADEVI.cat

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà va ser el marc escollit, aquest dimecres, per presentar els vins escollits per maridar amb la música a la propera edició del Festival Sons del Món . El sommelier Roger Viusà va ser qui va presentar els 5 vins escollits, amb representants dels 5 cellers. Al llarg de l’acte, el trio de corda liderat per Carles Coll acompanyava les cates musicant una cançó de cada artista maridat.

Xavi Pascual, director del festival; Martí Armadà, alcalde de Vilabertran i Marc Danés, regidor de cultura de l’Ajuntament de Roses van obrir l’acte. Marc Rusca (Can Ràfols dels Caus), Antoni Roig (Mas Llunes), Jordi Pairó (Pere Guardiola), Alfredo Arribes (Portal del Priorat) i Teresa Nieto (Terra Remota) van ser els encarregats de presentar els cellers.

Els vins escollits han estat el Gotes del Portal de Priorat (DOQ Priorat) per maridar amb Jorge Drexler, el Nívia de Mas Llunes (DO Empordà) maridat amb Marina Rosell, el Floresta Negre Jove de Pere Guardiola (DO Empordà) per acompanyar Els Amics de les Arts, el Camino de Terra Remota (DO Empordà) per tastar amb Manuel Carrasco i el Gran Caus Blanc de Can Ràfols dels Caus (DO Penedès) per maridar amb Love of Lesbian.

Nou comentari

Comparteix