Tot a punt per la Guia de Vins de Catalunya 2016

Dilluns 23 de novembre, lliurament de premis i showroom al Restaurant de l'Estació de França de Barcelona

Dilluns 23 de novembre es presenta la vuitena edició de La Guia de Vins de Catalunya al Restaurant de l’Estació de França (Marquès de l’Argentera s/n) de Barcelona. El showroom s’allargarà durant tot el dia (fins les 20h) i es podran tastar els vins, caves i escumosos que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts en aquesta edició.

La jornada arrencarà a les 11.30h amb el lliurament dels premis als millors vins de La Guia d’enguany: Millor Vi Blanc, Millor Vi Rosat, Millor Dolç, Millor Vi Negre i Millor Vi Escumós. A continuació s’entregaran els premis honorífics en les categories de Disseny, Trajectòria, Territori i Futur; i finalment es farà entrega del premi al Millor Vi Català 2016. El lliurament de premis comptarà amb l’assistència dels responsables de bona part de les Denominacions d’Origen Catalanes i d’altres entitats representatives del sector.

Un total de 98 cellers de totes les DO catalanes assistiran a la festa, amb 240 vins del total de 1.360 tastats per confeccionar aquesta 8a edició de La Guia, que sortirà a la venda el mateix dilluns 23 de novembre.

Es tracta d’una oportunitat única per a tastar alguns dels millors vins elaborats a Catalunya, pel que esdevé un autèntic punt de trobada de molts professionals del món del vi, elaboradors, sommeliers i prescriptors, entre altres representants de la gastronomia i la restauració catalana.

Nou comentari