VadeVi
Tot a punt per la Guia de Vins de Catalunya 2016
  • CA

Dilluns 23 de novembre es presenta la vuitena edició de La Guia de Vins de Catalunya al Restaurant de l’Estació de França (Marquès de l’Argentera s/n) de Barcelona. El showroom s’allargarà durant tot el dia (fins les 20h) i es podran tastar els vins, caves i escumosos que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts en aquesta edició.

La jornada arrencarà a les 11.30h amb el lliurament dels premis als millors vins de La Guia d’enguany: Millor Vi Blanc, Millor Vi Rosat, Millor Dolç, Millor Vi Negre i Millor Vi Escumós. A continuació s’entregaran els premis honorífics en les categories de Disseny, Trajectòria, Territori i Futur; i finalment es farà entrega del premi al Millor Vi Català 2016. El lliurament de premis comptarà amb l’assistència dels responsables de bona part de les Denominacions d’Origen Catalanes i d’altres entitats representatives del sector.

Un total de 98 cellers de totes les DO catalanes assistiran a la festa, amb 240 vins del total de 1.360 tastats per confeccionar aquesta 8a edició de La Guia, que sortirà a la venda el mateix dilluns 23 de novembre.

Es tracta d’una oportunitat única per a tastar alguns dels millors vins elaborats a Catalunya, pel que esdevé un autèntic punt de trobada de molts professionals del món del vi, elaboradors, sommeliers i prescriptors, entre altres representants de la gastronomia i la restauració catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa