El vermut també es pot elaborar sense sucre

L'aragonesa Bodegas Jaime ha afegit "Turmeon Zero" a la seva gamma de productes

L’empresa aragonesa Bodegas Jaime ha presentat fa pocs dies “Turmeon Zero”, un dels pocs vermuts de tot el món amb un 0% de sucre. Segons explica ‘Vinetur’, aquest producte arriba després de l’èxit dels altres de la seva gamma, que inclouen vermuts però també la ginebra Blue Velvet i el vi Valdiñón. En declaracions al mitjà, Martín Jaime, cap del celler, afirma que la idea de crear un vermut baix en calories ve de la percepció que “existeix cada cop més gent que elimina el sucre de la seva dieta” i que, en aquest sentit, el vermut té “la mateixa quantitat de sucre que la Coca-Cola”. Així doncs, conclou, li va semblar una bona idea “provar de fer un vermut per a tots aquells preocupats per la seva alimentació” i, també, per als diabètics, que li havien preguntat sobre la idea en diverses ocasions.

La recepta del vermut Turmeon, que ha anat passant de generació en generació, s’ha anat adaptant al llarg del temps però, segons l’article, part del seu secret és que una part del vi ha envellit durant més de 80 anys, cosa que el fa “únic i inimitable”. Aquest nou “Turmeon Zero”, a més, és segons el seu creador, “un vermut pensat fonamentalment per als diabètics, persones que no poden prendre sucre o gent que segueix dietes baixes en hidrats de carboni com la low-carb, cetogènica o paleolítica”. Així, un got d’aquest vermut té les mateixes calories que un got de vi negre, és a dir, la meitat de les esperades.

Nou comentari