VadeVi
Primer Congrés Internacional d’Enoturisme a Girona
  • CA

Enoturisme és un terme que cada cop s’utilitza més en l’àmbit vitivinícola. I no és només perquè un celler vulgui donar a conèixer la seva activitat al món, que cada cop és més habitual; sinó que els aficionats o interessats en aquest àmbit mostren un interès creixent en visitar cellers o participar en activitats o jornades entre vinyes.

Avui l’enoturisme també és notícia perquè protagonitza unes jornades a l’Espaicaixa de Girona. La creativitat i l’enoturisme, l’enoturisme i la vinya; la seva vinculació amb el màrketing i els vins naturals, i alguns projectes de cellers que hi aposten, seran alguns dels temes que es posaran sobre la taula durant tot el dia d’avui.

Entre els ponents, noms destacats del món del vi, entre els quals Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca, que oferirà la primera sessió del matí parlant de creativitat i enoturisme. El sociòleg Lluís Tolosa el seguirà amb un debat sobre els “10 punts forts del potencial de l’enoturisme a Catalunya” i el Director de Comunicació de Freixenet, Pere Bonet, vincularà l’enoturisme amb el cava. Montse Nadal (URV), Xavier Oliver Conti (IESE i Bodegues Oliver Conti), Joan Gómez Pallarès (bloc DeVinis) i Ruth Troyano (periodista especialitzada en enoturisme) també oferiran la seva particular visió en altres ponències.

L’esdeveniment, organitzat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya i l’Escola Tastavins del Gironès, compta amb el suport, entre d’altres, de la Generalitat de Catalunya, la DO Empordà i la DO Cava, així com d’alguns cellers del país i altres entitats del sector.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa