VadeVi
Per primera vegada a la història els viticultors optaran a la presidència de la DO Cava
  • CA

Els bons resultats obtingut en les darreres eleccions a les vocalies dels censos corresponents al sector productor del Consell Regulador, ha donat peu a què l’actual vicepresident del Cava, Xavier Farré, hagi pres la determinació de presentar la seva candidatura a la presidència del Cava, no sense abans haver mantingut diverses reunions amb altres representants del sector productor i elaborador.

És la primera vegada a la història del Consell Regulador que es presenta un candidat que no prové de les vocalies dels elaboradors. De fet els altres candidats que han anunciat que es presenten són representants de cellers de cava: Maria Rosa Giró, Pere Ventura, Javier Pagès i Josep Graells.

Xavier Farré és president executiu de la cooperativa de segon grau Cevipe, SCCL i nou vocal del Plenari representant als cellers elaboradors de vi base en la candidatura conjunta de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l’AVC.

Després de l’experiència adquirida com a vicepresident en aquesta legislatura, que acabarà el pròxim dia 28 d’agost amb la constitució del nou Consell, Xavier Farré manifesta presentar-se amb la motivació i il·lusió suficient per encetar una nova etapa dins de la DO, sent molt conscient dels reptes que s’hauran d’afrontar en un futur immediat. Xavier Farré prioritza com a punt de partida la necessària unitat de tots els actors per mantenir el consens i poder dur a terme amb la màxima agilitat les accions necessàries amb l’objectiu comú de rellançar el cava seguint la gestió iniciada per l’actual Consell sota la presidència d’en Pere Bonet, qui ha tingut una funció integradora que ha donat els fruits esperats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa