Joan roca brinda amb els tres guanyadors

Marià Casas Torrent de l’Escola de d’Hostaleria i Turisme de Girona, Roger Soler Marselles de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i José Antonio Valls Arvelo de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) han estat els guanyadors del Primer Concurs Raimat amb els Joives Talents Gastronòmics, una iniciativa de suport al talent de les joves promeses del panorama gastronòmic català.

Després de 8 mesos de competició, un jurat, presidit per Joan Roca, xef del Celler de Can

Roca (tres estrelles Michelín i triat el millor restaurant del món) i format per periodistes

gastronòmics i per l’enòleg del celler, va avaluar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona la setmana passada una quinzena de joves promeses i les seves propostes gastronòmiques, atenent a criteris com sabor, presentació, aroma i originalitat fina s triar els tres guardonats.

Cadascun dels guanyadors rebrà 2.000 euros per ampliar estudis en gastronomia. Així mateix, el millor expedient acadèmic de cadascuna de les escoles rebrà una Beca Raimat dotada d’1.500 euros. El guanyador d’aquesta beca es donarà a conèixer una vegada finalitzat el curs lectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa