VadeVi
Priorat Enoturisme llença un joc per conèixer el Priorat
  • CA
Priorat

!--akiadsense-->

L’associació PRIORAT ENOTURISME, la principal associació dedicada específicament a l’enoturisme i l’oleoturisme al Priorat i que compta amb més de 50 associats entre cellers, molins d’oli, restaurants, allotjaments, agències de viatges, taxis , etc., llença el joc definitiu per conèixer el Priorat, des de la seva cultura i història, passat per la gastronomia i, com no pot ser d’altra manera, també el vi.

El joc convida a viure una aventura virtual a través del Priorat on els participants s’endinsaran a les muntanyes, coneixeran les històries amagades rere les pedres de les cases, investigaran els ancestres, fins a trobar EL TRESOR DEL PRIORAT. Caldrà ajudar als dos arqueòlegs que fan aquesta recerca del TRESOR DEL PRIORAT, llegint el PRIORAT POST per seguir les pistes i saber el que s’ha de cercar per guanyar premis directes, punts i el Gran Tresor del Priorat.

Aquest és el punt de partida d’aquesta aventura virtual, però també sobre el terreny, es podrà viure per INSTAGRAM i FACEBOOK, una campanya original i innovadora que pretén fer viatjar “online i offline” per endinsar-se i connectar-se amb aquesta comarca tan desconeguda del territori català. Tot això proposen fer-ho jugant, la millor manera d’aprendre, que emociona i fa interactuar. Jugar i jugar en família, amb els amics,… és una de les millors teràpies que existeixen, és engrescador i, a més, es pot optar a premis imbatibles!

El joc vol portar els participants cap a un lloc que sembla màgic i irreal, però que es troba ben aprop, a pocs km de distància, a la província de Tarragona, i es diu EL PRIORAT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa