Foto de tots els guardonats del 2017 | CETT-UB

!--akiadsense-->

L’associació Priorat Enoturisme ha estat premiada amb el guardó “Premi Alimara CAT, creat el 2008, per fomentar la promoció turística en català. Aquest guardó és un reconeixement al projecte Priorat Terroir, el Club Enoturista de Priorat Enoturisme, que es va iniciar amb la campanya “12 cellers – 12 vins”, un recorregut pel territori a través de la visita a dotze cellers, de la DOQ Priorat i la DO Montsant, i el tast dels seus vins.

El jurat ha valorat el projecte i la seva comunicació per la “bona qualitat lingüística dels textos escrits en la campanya, la varietat de formats de presentació de la informació” i en destaca la comunicació trilingüe. La campanya està orientada a donar informació i incentius per a visitants interessats en l’enoturisme i fidelitzar aquest perfil de públic, creant identitat i territori a la comarca del Priorat.

El projecte de Priorat Enoturisme ha estat l’única iniciativa guardonada de la província de Tarragona. El passaport Priorat Terroir és una carta de navegació que permet als visitants conèixer de primera mà dotze projectes que treballen amb passió la terra i descobrir les singularitats i característiques que fan únics els seus vins.

Els cellers que han impulsat aquesta campanya són: el Celler de Capçanes, el Celler Masroig, la Cooperativa Falset-Marçà, Torres Priorat, la Vinícola del Priorat, Clos Figueras, Saó del Coster, Buil&Giné, Cellers Scala Dei, el Celler Joan Ametller, Burgos Porta i Sangenís i Vaqué. Cada celler segella el passaport del visitant, i una vegada completada la ruta, d’obsequi s’emporta 12 ampolles de vi, una de cada celler. Aquesta campanya ha rebut el suport del Patronat de Turisme de la Costa Daurada de la Diputació de Tarragona i dels consells reguladors de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

El lliurament dels 33ens Premis Alimara s’ha celebrat a l’Hotel Alimara de Barcelona aquest dijous 20 d’abril.El Premi Alimara CAT és un guardó per al foment de la promoció turística en català que s’organitza conjuntament entre la CETT, el campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i la Generalitat de Catalunya.

L’associació Priorat Enoturisme és un model únic d’associació privada en el sector turístic català formada per una seixantena d’empreses, entre les quals hi ha allotjaments, cellers, restaurants, vinateries, molins d’oli i empreses d’activitats i agències de viatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa