El Consell Regulador de la DOQ Priorat ha editat la Guia d’Activitats 2015, que recull les mostres i tastos que s’organitzen durant tot l’any en aquesta regió vitivinícola.

La primera cita de la temporada és la Mostra de Formatges i Vins, que es porta a terme aquest diumenge, 29 de març al matí al jardí del Restaurant Les Figueres, a Gratallops, i que proposa el maridatge de formatges catalans amb vins de la DOQ Priorat i zones properes.

Una altra mostra de vins propera en el calendari es farà el 4 d’abril durant el matí a Poboleda: es tracta de Poboleda Vins 2015, que enguany presentarà els vins al local social La Closa.

Les següents degustacions obertes al públic arriben el primer cap de setmana de maig, amb el Tast de Carinyenes a Porrera, el Tast amb Llops i el Tast amb Dones a Gratallops, el Tast de Cal Compte a Torroja i el Tast de les Mines a Bellmunt.

A l’estiu s’organitzen el Tast de Vins de la Vila del Lloar i les Solanes del Molar (25 de juliol al Lloar), “Nasset, Nas i Nassot” a Porrera (dia 22 d’agost a la tarda) i la Nit de Vins de Torroja a Torroja del Priorat (dia 22 d’agost a la nit). El 5 de setembre a Poboleda s’ha previst jornada de portes obertes als cellers locals, com a acte previ a la Festa del Vi i la Verema a l’Antiga del dia 12 de setembre.

Les darreres convocatòries de l’any seran la Festa del Vin Blanc a Scala Dei, dia 31 d’octubre, Tasta Porrera, dia 7 de novembre i el Tast de Santa Bàrbara de Bellmunt del Priorat dia 6 de desembre.

Tots els detalls de les diferents mostres es poden consultar al web www.doqpriorat.org, on es pot trobar la Guia d’Activitats de la DOQ Priorat 2015.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa