VadeVi
Prodeca subvenciona la participació de cellers catalans a la BWW
  • CA

Prodeca ha fet públic que donarà suport econòmic a la participació de cellers del nostre país a la fira Barcelona Wine Week, que tindrà lloc dels dies 4 al 6 del proper mes d’abril al recinte firal de Montjuïc de la Fira de Barcelona. L’empresa pública ofereix una aportació directa als projectes que elaboren vi o bé en territori català o bé dins d’una DO catalana, incloses les productores catalanes dins la DO Cava.

La Barcelona Wine Week likes the city! omplirà de vi tota la ciutat
La Barcelona Wine Week likes the city! omplirà de vi tota la ciutat

Les aportacions aniran destinades als cellers que participen als espais dissenyats per la Fira, de manera que no es contempla finançar les empreses que hi prenguin part amb una decoració i un disseny propis. Pel que fa a l’import de l’aportació esmentada, dependrà del tipus de participació escollida independentment de les dimensions de l’espai. Els tipus de participació que s’han establert són els següents:

1 – Participació directa a la zona LANDS. Per a les empreses que contracten l’estand directament amb la fira, independentment del seu espai. L’import serà de 500€ + IVA i, en cas que l’estand sigui compartit per dues empreses, totes dues hauran d’omplir la inscripció i indicar a les observacions que comparteixen i quina de les dues és l’expositor principal. En aquest darrer cas, a més, l’aportació serà de 300€ + IVA per empresa.

2 – Empreses que participen sota el Consell Regulador de Denominació d’Origen, que contracta i paga els estands. El Consell Regulador rebrà 300€ + IVA per cada celler que exposi sota el seu paraigua. També haurà d’omplir el formulari dinscripció i lliurar el llistat de cellers de què gestiona la participació.

3 – El Consell Regulador dóna ajut o paga la inscripció de les empreses però no en paga els espais. En aquest cas, el CRDO té dret a una aportació de 300€ + IVA i també caldrà que ompli el seu formulari d’inscripció i que lliuri el llista dels cellers a què proporciona ajut.

4 – El CRDO no paga l’espai ni cap altre ajut a les empreses però contracta espai més enllà de l’espai promocional que la mateixa Fira ofereix a les DO. Quan les circumstàncies sigui aquestes, el Consell Regulador tindrà dret a una aportació de 300€ + IVA.

5 – Participació directa en un estand Impulse de 4m2. En aquest cas, es tracta dels estands situats als laterals del hall, fora de la zona LANDS. L’aportació rebuda en aquests casos serà de 200€ + IVA.

Barcelona Wine Week 2022

Un cop s’hagin rebut les sol·licituds, Prodeca les analitzarà totes i confirmarà l’aprovació de les aportacions que corresponguin en cap cas. Les adjudicacions es faran en ordre estricte d’arribada de les sol·licituds que compleixin amb totes les condicions fins que s’esgoti la disponibilitat de pressupost. Pel que fa al cobrament, un cop rebuda la confirmació les empreses hauran de presentar una factura a Prodeca a través del portal de facturació electrònica e-FACT. Per a fer-la, caldrà el codi DIR3 de Prodeca, en aquest cas A09006446, i també el concepte, que haurà de ser “Participació al saló Barcelona Wine Week 2022”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa