VadeVi
Tot a punt per la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys
  • CA

!--akiadsense-->

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), es prepara per viure una nova edició de la Festa del Vi jove i l’Oli novell.

L’esdeveniment, obert a tothom i que tindrà lloc als voltants del celler de Sant Jaume dels Domenys aquest diumenge, 1 de març, s’iniciarà a les 9.30 h amb el tradicional esmorzar de forquilla per presentar les varietats de vi jove i oli novell de Cellers Domenys. Per aquesta edició es preveu la participació d’un miler de persones.

Enguany la Festa tindrà com a novetat la presentació i tast de tota la gamma de vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys: Nat 1917, Capvespre Sunset, Capvespre Origen i Tres Naus. Paral·lelament, i durant tota la jornada fins al migdia, els assistents podran passejar, visitar i comprar al mercadet que s’instal·larà als voltants del celler amb diferents paradetes de productes de la millor artesania catalana, exposició i venda de vins, caves i olis, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa