VadeVi
Tot a punt per l’11è Tast per Parelles de Vila Viniteca
  • CA

!–akiadsense–>

Alguns del membres del jurat de l'11+e Tast per Parellesde Vila Viniteca
Alguns dels membres del jurat de l’11è Tast per Parellesde Vila Viniteca

!–akiadsense–>

Quim Vila i Siscu Martí han presentat oficialment l’11è Tast per parelles de Vila Viniteca que es farà diumenge 15 d’abril a la Casa llotja de Mar de Barcelona. Aquest concurs ja s’ha consolidat com un referent mundial per ser el més ben dotat de tots: 30.000 euros per la parella guanyadora, 7.000 euros per la segona classificada i 3.000 per la tercera.

Amb aquestes xifres no es fa estrany que cada any el temps en complertar totes les inscripcions sigui més curt. Enguany van fer falta només 5 minuts.

Així, com cada any, les 120 parelles hauran d’encertar de cada vi que tastin, el país, la zona d’origen, la denominació, la varietat, l’anyada, l’elaborador i la marca.

En paral·lel a la competició i a la mateixa Llotja de Mar, hi haurà un showroom de més de 60 cellers, a més d’un buffet de formatges seleccionats per Vila Viniteca. Les entrades per assistir com a públic es poden comprar per 15 euros a través del web.

El tast per Parelles compta amb un jurat format per professionals de les diverses àrees del vi: Xandra Falcó, directora comercial de Pagos de Familia, Fernando Curucharri, president de la Unión Española de Catadones, José Peñín, periodista i editor de guies especialitzades, Juan Muñoz, president de la Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers, Jordi Segura d’Euroselecció i la nova incroporació d’aquest any és l’humorista i actor, Carlos Latre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa