VadeVi
Tot a punt pels tastos de vermuts dels Premis Vinari: últimes places!
  • CA

!–akiadsense–>

Com es fa el vermut? En què ens hauríem de fixar quan els tastem per apreciar-los plenament? Quina particularitat tenen cada un d’ells? Com es combinen? O quina història hi ha al darrera de cada elaboració? Aquestes són algunes de les qüestions que respondrà Ester Bachs als dos tastos que dirigirà aquest dissabte a la Mostra de Vermuts dels Premis Vinari.

Queden molt poques places i les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç. Ester Bachs, a més de ser la directora tècnica dels Premis Vinari dels Vermuts, és sommelier i autora de la Guia del Vermut i proposa tastar els guanyadors dels Premis Vinari 2019: Vermouth Cisa ECOfriendly, Myrrha de Padró, Fontalia blanc i Miró Rojo Fusión.

Els tastos es faran al Mercat de la Independència de Terrassa a les 12.30h i a les 13.15h i formen part d’una Mostra Inèdita en la que els vermuts es colaran enmig dels paradistes per poder tastar-los acompanyats de les tapes que s’han preparat expressament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa